Sunday, March 20, 2011

ku menunggu

video
Ku menunggu
Ku menunggu kau putus dengan kekasihmu
Tak akan ku ganggu kau dengan kekasihmu
Ku 'kan selalu disini untuk menunggumu

Cinta itu
Ku berharap kau kelak kan cintai aku
Saat kau telah tak bersama kekasihmu
Ku lakukan semua agar kau cintaiku

Reff:
Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Ada cemburu juga rindu
Ku tetap menunggu

Reff:
Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Dan kau sudah ada yang punya
Ku tetap menunggu

Datang padaku
Ku tahu kelak kau kan datang kepadaku
Saat kau sadar betapa ku cintaimu
Ku 'kan selalu setia tuk menunggumu

Na na na na.....na.na na na na na...na na na na na na....na na na na na na (2x)

Reff:
Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Ada cemburu juga rindu
Ku tetap menunggu

Reff:
Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Dan kau sudah ada yang punya
Ku tetap menunggu

Na na na na.....na.na na na na na...na na na na na na....na na na na na na (2x)

Reff:
Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Ada cemburu juga rindu
Dan aku tetap menunggu

Reff:
Haruskah ku bilang cinta
Hati senang namun bimbang
Dan kau sudah ada yang punya
Ku tetap menunggu

Ku tetap menunggu (Aku tetap Menunggu)

Ku tetap menunggu..

this song are reallly3 awesome..
yeah, i like rossa too,coz her voice are superb + she is cute.hehe

lagu ni kinda weird sikit..sebab apa aku cakap pelik sebab lagu ni :-
  • mengisahkan seorng perempuan yg suka pada seorang lelaki ni, tapi lelaki tu pulak was couple with the other
  • perempuan ni jeles sebab hari2 dia nampak lelaki tu dating depan bijik mata dia..yerla sebab perempuan ni kerja kat restoran and laki tu pun satu, hari2 pergi restoren tu sape suruh..haha
  • perempuan ni sanggup tunggu sampai lelaki tu putus ngan perempuan yg lagi satu tu..(nekad glerr ah)
  • tapi pengorbanan dia berbaloi sebab last2 laki tu bergaduh ngan perempuan yg lagi seorang (tp tak pasti either just bergaduh or dah break terus)ermmmm...
  • finally dia ada can la kan nak tackle laki tu.
aku nk cakap yg laki tu GATAL sebab baru jer putus terus cari the other girlll..ah tak faham aku..

tapi kan, boleh ker kita tunggu sampai macam tu sekali??macam mana kalu kita dok tunggu, tapi lelaki yang kita suka tu tak putus2 pun ngan awek dia dan camne plak kalau dia putus pun, laki tu jatuh cinta plak dengan perempuan lain dan bukan dengan kita??hmmmmm..still compicated here

erm,daripada tunggu benda yg tak pasti camtu,better pergi cari laki lain kan.
maybe perempuan yg dalam video tu CINTA MATI kot kat lelaki tu..

pada pendapat aku, orang laki ni senang sangat perasaan dia berubah..padehal baru jer break up,tapi dah pergi cari girl lain..maybe tak boleh hidup tanpa perempuan agaknyer..wink3..
the moral of the story, lelaki ni susah sikit nak cari yg SETIA ..HEHEHEHE

No comments:

Post a Comment