Sunday, December 5, 2010

3rd semester-last day in upsi..bye2 tg.malim

blurrrrr!!!!!apa yg aku nak tulis sekarang ni..
xder idea, mungkin sebab kepala otak sudah tepu sebab ari2 ader exam dari 1/12 aritu sampe la 4/12 ni...haizzz
membuat esei jer keje nyer, tgk kepala otak saye sudah blurr..siapa yg harus dipersalahkan dalam hal ni?adakah otak aku, otak kau, atau pun otak penghulu kampung aku?haha..

back to the point, saje jer nak gebang esok aku nak balik umah dah hehe..sangat2 rindukan my mom,my dad, my sibling, my jiran, and also my penghulu kampung..eh asyk penghulu kampung jer, ada skandle ker ngan die??hehe..oh no,sila jangan percaya, publisiti murahan semate-mete

aku dah terpk dah, ape perancangan aku time cuti ni??makan dan tido sudah menjadi agenda wajib, lain..
ha aku tolong mak aku wat kerja skali aw, anak solehah ni..tidak2 azie menipu lagi hehe..

erm, aku nak g jumpe bestfriend aku, tqah rindu gler kat ko..sorry sebab x datang umah ko time raye aritu, aku bz sebab nak datang tg.malim balik,mmg x sempat..sowie eh..nnt kte gosip same2 er???hehe..

sepanjang sem 3 aku kat upsi, banyak menda yg aku belajar dan sedikit sebanyak telah mematangkan perangai aku yg x matang ni hehe..mekaseh sangat2 kepada laily nasordin, nu'aim borhan, nazirah zakaria sebab telah memberikan aku kenangan yg sangat2 best mase sem ni.mekaseh korang, sebab leh terima segala kekurangan aku..aku sebenarnya takot gak, kalau perangai aku mengannoying kan korang..insyaAllah aku akan cuba untuk menjadi seorang yg matang..doakan aku eh..

pengalaman aku belajar memasak dari korang, aku akan cuba praktikan time aku dah kawen nnt..alangkah bahagienyer, bila si suami memuji masakan si isteri sedap, mase tu confirm aku akan terkenangkan korg hehe..
BAHAGIE hehehe
                             



apakah ini yg dikategorikan sebagai matang???hehehe

No comments:

Post a Comment