Sunday, November 28, 2010

tagged from fify-25 things about me



thanks to fify coz tagged kter hehe..syg awk fy, and rindu sangat2 kat awk aw..dah lame kte x jumpe an..rindu nak buli2 awk cam dulu, nak tangkap gambo same2..argh rindu gler ah..syg awk fy..


25 perkara tentang aku..erm banyak sangat tu..ape yg aku nak tulis ni ntahla, tp xperla fify punyer pasal an hehe..
  1. name aku Nor Haziaton binti Mohd Noruddin, boleh panggil aku azie, hazie or aton haha..budak2 ni  la suke kutuk2 name aku aton, name macam makcik2, tp nak wat camner an..redha jer la hehe.. 
  2.  aku suke bercakap..hehe..tp bg org yg x kenal ngan aku, maybe akan cakap aku ni sombong, budak yg sopan, acece hehe..tp kalo org dh kenal aku, aku mmg sorg yg bnyk cakap, x berhenti weyh hehe
  3. aku suke tido..erm ntahla, mane aku amek tabiat ni..tp mmg tido jerla keje aku..tdo seari suntuk pun boleh hehe
  4. lagi ape eh..erm aku suke kaler pink..hehe..org ckp kaler pink ni cam ladies sgt, tp dh aku suke, nk wat cmner an hehe
  5. segan nak kawan ngan kawan laki..erm, ntahla..x selesa ar huhu..aku rase aku x bebas nk jadik diri aku sendiri..aku bukan nyer cube control diri aku, tp menda tu automatic..kalau aku dh btoi2 kenal, baru aku leh jdk diri aku sendiri, kalo x mmg aku akan diam jer la hehe
  6. aku x reti memasak..aku tgk kawan2 jer memasak kat sini, kalo kat umah plak mmg mak aku jer yg masak, aku tolong potong2 jer..tu jer yg aku mampu hehe..camner nak kawen awe ni..cian kat laki aku nnt haha..
  7. kadang2 aku suke jalan2, tp kadang2 aku suke terperap jer dalam bilik, malas nk kluar rumah..asal ntah..ikot mood gak ar hehe..
  8. aku ni pemalas sikit ar..kat tg.malim ar, kalo kat umah sendiri aku rajin aw hehe..
  9. impian aku nak berjaye dalam idop..nak jdk kaye hasil usahe aku sendiri..pastu nk pake kereta vios haha..my dream car tu hehe..
  10. aku rase aku bukan seorang kawan yg baik..aku boleh dengar masalah org, tp aku xleh nk bg pendapat..aku x reti nak pujuk dierang time dierang ader masalah..aku x reti..tp time ak ader masalah, aku sangat2 perlukan kawan untuk membantu aku, pujuk aku..maafkan aku korg..huhu..hehe...hihi...
  11. aku sayang kan die..tp aku x berani nak luahkan perasaan aku..aku rase aku tak layak untuk die..tp aku saket ader perasaan camni..aku saket sayangkan die, saket sebab rindukan die..arghh 1st time aku tulis kat sini, sebab aku rase aku tak mampu nak simpan jer..siape die??haha..
  12. aku xder  hobi kowt..sebab hidup aku ni sangat2 simple
  13. aku akan luahkan masalah pade org yg aku kenal rapat jer..maknenyer aku percayekan dierang la tu hehe..
  14. aku suke ayat ni.."kalau kita sayangkan seseorang, biarkan die pergi, kalau die datang balik kat kita, maknenyer dia milik kita, kalau tak, maknenyer dia bukan milik kita"huhu..and now i'm try..dan aku betol2 berharap dia adalah jodoh aku..hik2..amin
  15. aper lagi aku nak merapu ni..erm aku suke tgk cerite korea..sebab hero2 die ncem..wat ati aku cair jer hehe..aku boleh nangis tgk cerite korea tu aw..hehe..
  16. love maher zain song..lagu2 die smue best aw..touching ar..sedih2..menyentuh kalbu huhu..lagi2 lagu insyaAllah..
  17. aku kuat makan aw..dalam bilik aku ni, aku yg paling kuat makan kowt haha..
  18. ckp pasal makanan, aku suke kue teaw goreng..hehe..sedap ooo..bg aku kue teaw la makanan yg plg sedap hehe..
  19. perangai aku cam budak2 agy ar..bile aku nak matang ntah la huhu..aku ngah blajo la ni nak jdk matang hehe..
  20. aku seorang yg sangat2 pelupe..mmg dahsyat ar penyakit aku ni..aku pun riso ar nnt..takot2 aku dh kawen, sampe laki aku pun, aku lupe hehe..xpun lupe anak ker..ngah jalan2 an, pastu terlupe anak letak kat mane..ish3 mintak simpang la menda2 camtu an hehe..
  21. time aku ader masalah, care aku nak lepaskan adalah dengan menangis..rase lega sangat lepas menangis..pastu aku akan ok balik..senang jer la aku ni hehe..
  22. aku  kuat merajok gak kowt huhu..part yg ni malas ar aku nk citer detail.sedih ar haha..
  23. aku sayang kan family aku..
  24. aku sayang kawan2 aku..
  25. aku sayang kan die..sangat3..huhu..
finally dah abeh pun..penat ooo aku nak merapu meraban ni carik idea haha..sekarang aku nak tagged lak kawan2 aku..nah korg jawab soalan ni plak haha..
ct 
yiq
aim
iera

No comments:

Post a Comment